Bouwen doe je samen

‘Ik ben ondernemer in bouwprocessen en begeleid grote en kleine projecten van particulieren tot en met overheid. Daarmee streef ik een onafhankelijk samenwerkingsverband na tussen verschillende bouwkundige disciplines. Samenwerken, ontzorgen, openheid en persoonlijke aandacht staat daarbij centraal. Ik geloof in de kracht van verbinden en samenwerken. Dat sluit naadloos aan bij de coöperatie van de Rabobank en de werkwijze van de ledenraad. Voor het gezamenlijk belang heb je elkaar nodig. Ook om te weten wat er speelt in de markt en leeft onder de mensen. Ik zet me in om het ‘product’ Rabobank te verbeteren maar vooral te helpen waar dat het hardst nodig is.

 

We proberen onze kinderen op te voeden dat ze leren delen maar naarmate we volwassen worden lijkt dat het steeds lastiger te worden om dat te delen met de maatschappij. Durven delen begint bij jezelf, stel jezelf open voor anderen, als je dat doet heb je kans dat andere dat ook naar jou doen. Blijf je zelf gesloten verwacht dan niet van een ander dat deze deelt. Als het goed gaat met je zelf is het je plicht om ook eens naar een ander te kijken Ook als ondernemer kan ik niets alleen, we hebben elkaar nodig om het gezamenlijke doel te bereiken. Daarom zet ik me in voor de Stichting Bouwschouders waarmee voor mij een droom uitkomt. Een unieke kans om iets te doen voor de maatschappij door mijn netwerk in te zetten. Wat ik wil is goede doelen ondersteunen.  Dit kan zijn op een aantal manieren zowel financieel maar ook in natura.

 

Op tal van bouwplekken worden goede materialen verspild door ze af te voeren naar de stort. Soms een prima partij hout, soms een pallet stenen. Wij gaan ons inzetten voor een betere bestemming.  Dat bespaart stortkosten en draagt bij aan een duurzamere wereld en mvo voor de deelnemende ondernemers. Zo hepen we samen bij het verbouwen van een zorgboerderij, ponyclub of speeltuin. Als stichting verbinden we de aanvrager en, materialen en handjes met elkaar. Een non-profit stichting die niet-commerciële parijen een handje helpt. Het netwerk wat we hebben in de bouw- en vastgoedwereld wordt daarvoor ingezet. Door de krachten, visie en kennis te bundelen kunnen we zo belangrijke maatwerkoplossingen bieden.