Durf te worden wie je bent

Als 9 jarige heb ik leren koffie drinken op de bouwplaats maar wie was ik vroeger een terughoudende verlegen jongen die groot was en niet de slankste en dus een mooie reden voor sommige om me zo nu en dan te pesten…..maar wat ik heb vervolgens mooie stappen gezet om te worden tot wie ik nu ben, ik durf wel te zeggen dat ik daar trots op ben.

De grootste stappen heb ik gezet nadat ik 16 jaar geleden de keuze heb gemaakt om als ZZPer aan de slag te gaan, mensen zeiden wel je bent gek om aan de slag te gaan als ZZPer. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet, mijn pad als ondernemer gaan bewandelen met ups en downs, een netwerk opbouwen, ontwikkelen van het eigen DNA, groeien, mooie opdrachten, invullen van kansen, fijne mensen om me heen.…. Natuurlijk wel spannend maar wat een ontwikkeling als mens en ondernemer heb ik doorlopen. Ik ben wie ik ben ….heb me kunnen ontwikkelen tot heden en wie weet wat de toekomst nog zal brengen.

Durf te falen, Durf te leren, durf vooral je eigen pad te volgen het gaat je verder brengen en blijf vooral dicht bij jezelf.