Ondernemen een avontuur

Ondernemen wat een mooi avontuur van ZZPer naar een onderneming, mensen vragen wel eens had je dit verwacht 15 jaar geleden dat je staat waar je nu staat als ondernemer dan is het antwoordt nee. Ik heb een pad mogen bewandelen waarin ik mezelf heb kunnen ontwikkelen maar ook stappen heb kunnen zetten met de onderneming en ben trots op het team wat we doen en waar we staan, het team heb je nodig om samen de juiste stappen te kunnen zetten, we hebben elkaar nodig. Samen het perfecte DNA uitdragen naar de buitenwereld naar onze opdrachtgevers.

Een onderneming opbouwen is ook tijd reserveren voor jezelf ik noem het wel eens “metime” tijd om na te denken over de koers, kansen, personeel maar ook over de toekomst waar wil je naar toe, wat is daarvoor nodig, wat wil je zelf….. en dat is ook duidelijk geworden. Ik ben er ook van overtuigd om de tijd voor jezelf te pakken je een betere ondernemer kunt worden je kunt niet alleen blijven hangen in de waan van de dag je hebt ruimte nodig om te ontwikkelen..

Ik hou werk en plezier liever niet gescheiden en zekers is het niet altijd een feestje maar zorg wel voor positiviteit en enthousiasme in het team. Maar vergeet ook jezelf niet, zorg goed voor jezelf op tijd afschakelen , genieten van het leven, zoek op jou manier de ontspanning de boog kan altijd gespannen staan.

Het leven is een avontuur , geniet van de wandeling.