Ondernemen…..

Deze week ben ik geïnterviewd in verband met een jubileum wat er aan komt 12.5 jaar Perfect, 12.5 jaar ondernemen, was ook een mooi moment om even weer op te halen hoe het allemaal is begonnen en waar we nu staan. Als je dat in een gesprek de revue laat passeren dan hebben we mooie stappen gezet als bedrijf maar ook als ondernemer, stappen om samen trots op te zijn. En ja het is zekers niet altijd rozengeur en maneschijn het zit ook wel eens tegen.

Waar ik ook blij mee ben is met diverse samenwerkingen zoals met andere bedrijven maar zeker ook met het onderwijs het is voor mij belangrijk dat ik me inzet als ondernemer om samen te werken aan de vakmensen van de toekomst. Zo ook de maatschappelijke rol welke we proberen te vervullen voor verenigingen en stichtingen. ……………………… We zijn blij en trots op de plek waar we nu staan en hebben zekers nog mooie toekomstplannen.

Wil je meer lezen dan nog even afwachten want dat ga je lezen in het interview…….

#samenwerken#verbinden#kennisdelen#netwerken#coach#bouwregisseur#kansen#Perfectbouwexperts#Bouwadviesinstituut#Bkplus#Deoplossers#Bouwschouders#Bouwunited#Heerlijckondernemen#BusinessBoxingGala