Kwetsbaar opstellen

Durf jij je als mens, ondernemer kwetsbaar op te stellen ? Mijn onderneming heeft dan wel de naam Perfect Bouwexperts maar ben ik 100% Perfect nee zekers niet ik denk dat niemand dat is sommige denken dat wel maar kijk eens in de spiegel…. De laatste maanden heb ik diverse gesprekken gehad met een “coach” waarbij gelukkig naar voren komt dat ik diverse mooie eigenschappen heb en best weet waar ik naar toe wil werken, maar er zijn ook zaken waar ik aan kan werken en waar ik ook voor open sta om die stappen te zetten. Sommige vinden je kwetsbaar opstellen niet stoer zekers niet in de bouw maar het is ook heel krachtig en laat zien wie je bent.

Durf als persoon , ondernemer ook jou fouten toe te geven, maar ook zekers te praten over je mindere kanten als mens niemand is perfect en iedereen kan fouten maken maar luister ook naar andere die wat van jou vinden en kijk wat je daarmee kunt doen, zie kritiek niet meteen als iets negatiefs maar kijk of je er iets positiefs uit kunt halen.

Jezelf kwetsbaar opstellen is een kracht. Waarom? Omdat het verbindend werkt en je contact krijgt met anderen wanneer je jouw kwetsbaarheid laat zien. En nog iets wat heel krachtig is: als je je kwetsbaar opstelt, dan ben je echt en oprecht.

Niet Perfect is ook goed

Voor meer blogs wiljanjansen.nl