Perfect Bouwexperts 15 jaar

20 mei 2008 – 20 mei 2023 15 jaar

15 jaar ondernemen, ik mag terugkijken op een hele mooie periode. Een rollercoaster met ups en downs maar met veel plezier, positiviteit en enthousiasme. Als ik kijk wie Wiljan was 15 jaar geleden als persoon en als ondernemer dan heb ik een mooie ontwikkeling doorlopen. Veel mogen leren op vele vlakken en we zijn als Perfect Bouwexperts nog niet klaar. We zijn volop bezig met de toekomstplannen om samen nog mooie stappen te gaan zetten.

Maar 15 jaar ondernemen doe ik niet alleen ik ben iemand van samenwerken, ieder zijn talenten de kans geven en van toegevoegde waarde zijn aan elkaar. We hebben elkaar nodig om samen mooie stappen te zetten en te kunnen werken aan uitdagende opdrachten. Ik ben mijn collega’s dankbaar voor hun inzet, ook als ik zie hoe we elkaar verder willen brengen binnen Perfect door er voor elkaar te zijn met kennis, ervaring en netwerk dat maakt me trots en blij. We hebben ook een fijn netwerk om ons heen opgebouwd met personen die er zijn in goede en slechte tijden, bedankt netwerk. En ja zonder opdrachtgevers geen Perfect Bouwexperts, fijn om van vele het vertrouwen te krijgen dat we uitdagende, fijne projecten kunnen realiseren.

Onderstaande uit het interview 12.5 jaar…… en dit staat nog steeds….

“Met Perfect Bouwexperts blijf ik zoeken naar vernieuwing, verbetering en kansen. Daarin zal de bouwwereld altijd wel een traditionele component houden maar we moeten echt uitdagingen en oplossingen zoeken als het aankomt op bouwmethoden, bouwlocaties en de organisatie van bouwprocessen. Daar zet ik mij heel graag voor in! Daarnaast wil ik, bijvoorbeeld op het gebied van processen, innovaties en creativiteit, blijven leren van andere ondernemers, ook uit andere branches. Stoppen met werken (en dus leren) zal ik denk ik nooit helemaal doen. Daarvoor is en blijft het helpen van organisaties en ondernemers en het adviseren over processen gewoon veel te leuk!”

Bovenstaande maakt me trots, blij en enthousiast, samen op naar nog vele jaren Perfect Bouwexperts